Over By Nic 

Over By Nic 

Over By Nic 

Als klein meisje fröbelde en knutselde ik het liefst. Kleertjes maken voor de barbiepoppen. Later ging ik handwerken en ontdekte de naaimachine. Dat ging me goed af, ik had het in de vingers. Niet vreemd met een moeder die de mooiste wandkleden maakte en een oma die ook alles kon naaien. Het zit gewoon in de genen.

Ik was erg sportief en ook de medische sector had mijn interesse. Toen het op school het moment was om te kiezen koos ik 3 richtingen: het sportieve, creatieve en het medische.

Door het lot werd ik uiteindelijk mondhygiëniste en dat heb ik 35 jaar gedaan.

Maar in de jaren die volgden voelde ik dat de passie toch bij het creatieve lag. Het is altijd blijven kriebelen…

Toen in maart 2020 de praktijk waar ik werkte gesloten was door de COVID-pandemie had ik opeens 7 weken geen verplichtingen. Ik kon wandelen, in tuin bij mijn moeder werken en naaien. En hier kreeg ik toch zoveel energie van! Opeens was het duidelijk, ik was er klaar voor. Ik wist wat ik wilde doen. Ik wil mensen blij maken met iets moois. Een herinnering, een aandenken.

Nu heb ik de stap gezet en spring ik in het diepe. Misschien kan ik in de toekomst ook iets voor jou betekenen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.