REuse REborn 

   REuse REborn 

   REuse REborn 

Mijn eerste tas maakte ik in 2005 na onze vakantie op Bali. Daar kocht ik een stoffen tas en vond het leuk om die na te maken. En dan natuurlijk een eigen draai eraan geven. Inmiddels had ik al een hele verzameling kantjes, knoopjes en stofjes, etc. Verzameld op rommelmarkten of gekregen van mensen en winkels.

Na de stoffen tassen ging ik aan de slag met leder. Weer een nieuwe uitdaging en heel anders dan stof. Dus maakte ik ook een tas van een oude leren jas die niet meer gedragen werd.

De eerste ‘herinneringstas’ maakte ik voor een mevrouw met de jas van haar overleden man. Alle kleding had ze weggedaan behalve zijn leren jas. Later maakte ik de eerste ‘herinneringsdeken’. Het was zo mooi om te zien hoe je mensen blij kan maken hiermee. Hoe kleding een tweede leven krijgt.

En er zijn zoveel mogelijkheden. Wat te denken van babykleertjes waar je geen afscheid van kunt nemen maar die niet meer passen. En waar heel veel mooie herinneringen in zitten.

Je kunt bij mij terecht met allerlei speciale vragen en wensen. Ik heb een hele kast met stofjes om uit te kiezen, maar je mag ook je eigen stof of kleding meenemen.

 

Neem contact met me op, dan kunnen we samen kijken wat er allemaal mogelijk is!

Neem contact met me op